Employees

Maak kennis met onze medewerkers:

Bestuur

Marit, Marjolein & Foske

Wij zijn Marit, Marjolein en Foske en wij vormen het bestuur van het Kamerbewoners Adviesburo. Wij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter leidt de vergadering van het bestuur, de vergadering met alle medewerkers, zorgt voor een planning en houdt algemeen toezicht op de commissies. De secretaris notuleert bij de vergaderingen, onderhoudt de contacten met de Rijksuniversiteit Groningen en onze huisadvocaat en valt waar nodig in voor de voorzitter. Onze penningmeester zorgt ervoor dat we kunnen bestaan. Hij stelt een begroting op, houdt de financiën bij en onderhoudt het contact met de gemeente Groningen.

Kwaliteitscommissie

Christof, Merel & Roman

Wij zijn Christof, Merel en Roman en wij vormen samen de kwaliteitscommissie. Wij houden ons bezig met de kennis van onze medewerkers. We organiseren in samenwerking met verschillende instanties en kantoren interessante lezingen op het gebied van het huurrecht. Hierbij wordt zoveel mogelijk aangesloten op actuele praktijken en kwesties. Ook houden wij de KAB-map bij. Hierin staat alle relevante informatie over het huurrecht voor onze medewerkers. De map bevat bovendien stof die de medewerkers moeten beheersen om de toelatingstoets voor het KAB met succes te voltooien. Het afnemen van deze toets en het voorafgaand organiseren van een hoorcollege behoren ook tot onze taken. Onze commissie zorgt er voor dat onze medewerkers altijd kwalitatief advies kunnen geven.

Sollicitatiecommissie

Anoek & Max

Wij zijn Anoek en Max en wij vormen de sollicitatiecommissie. Twee keer per jaar gaan wij op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die ons team kunnen versterken. Tijdens de sollicitatieperiodes houden wij ons bezig met het werven van nieuwe medewerkers door middel van flyeren en het houden van collegepraatjes. Daarnaast verzorgen wij de verdere sollicitatieprocedure.

PR-commissie

Chantal & Marleen

Wij zijn Chantal en Marleen en wij vormen samen de PR-commissie. Wij zorgen voor naamsbekendheid van het KAB. Dit doen we door het gehele jaar PR-acties te organiseren. Zo staan we meerdere keren per jaar bij de UB en bij het Harmoniegebouw te flyeren, zijn we aanwezig op de KEI-markt en regelen we in november en april grote PR-acties. Ook houden we jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het huurrecht via onze sociale media.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.