Working at the KAB

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

We zijn op zoek naar een rechtenstudent met een propedeuse op zak, die in een gezellig team wil meewerken.

 

Wie zoeken wij?

    • Je studeert rechten;
    • Je hebt je propedeuse behaald;
    • Je bent minimaal 14 maanden beschikbaar;
    • Kennis van het huurrecht is niet vereist.

Waarom werken bij het KAB?

Werken bij het KAB is leerzaam en gezellig! Samen met andere medewerkers help je andere studenten en leer je zelf alles over het huurrecht. Zo organiseren we interessante lezingen voor onze medewerkers en werken we nauw samen met een Groningse huurrechtadvocaat. Deze huisadvocaat van het KAB woont eens per maand onze vergadering bij en geeft antwoord op de vragen die we zijn tegengekomen.

Het KAB biedt je ook de kans om commissie ervaring op te doen in de Kwaliteitscommissie of de PR/Sollicitatiecommissie. Daarbij krijg je twee keer per jaar de gelegenheid om in het bestuur plaats te nemen.

We vergaderen twee keer per maand op maandagavond en hebben twee keer per week dienst, waarin we vragen van kamerhuurders beantwoorden. De diensten zijn op maandag en donderdag van 16:00 tot 18:00 uur. Elke medewerker heeft maximaal 1 keer per week dienst. Daarnaast neemt iedere medewerker plaats in een commissie of in het bestuur. Ook woon je minimaal 3 lezingen bij en volg je een aantal colleges van het vak Huurrecht. Daar krijg je 9 EC voor terug. Kortom, het KAB biedt een mooie kans om je rechtenstudie in de praktijk te brengen!

Vragen? Mail dan naar sollicitatie@hetkab.nl.