Het KAB | Medewerkers
Gratis huurrechtadvies voor studenten en kamerbewoners, door rechtenstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Alles over huurrecht.
huurrecht, huisbaas, huurcontract, advies, advocaat, informatie, huurrechtadvies, non-profit, stichting, rechtenstudent, rechten, groningen
15236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15236,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Medewerkers

Maak kennis met onze mensen:

 

Bestuur

Daniël, Jesse en Sylvia

 

Wij zijn Daniël, Jesse en Sylvia en wij vormen het bestuur van het Kamerbewoners Adviesburo. Wij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter leidt de vergadering van het bestuur, de vergadering met alle medewerkers, zorgt voor een planning en houdt algemeen toezicht op de commissies. De secretaris notuleert bij de vergaderingen, onderhoudt de contacten met de Rijksuniversiteit Groningen en onze huisadvocaat en valt waar nodig in voor de voorzitter. Onze penningmeester zorgt ervoor dat we kunnen bestaan. Hij stelt een begroting op, houdt de financiën bij en onderhoudt het contact met de gemeente Groningen.

Lezingencommissie

Mitchel & Djurre

 

Wij zijn Mitchel en Djurre en vormen samen de lezingencommissie. Wij organiseren in samenwerking met verschillende instanties en kantoren interessante lezingen op huurrechtelijk gebied. Hierbij wordt zoveel mogelijk aangesloten op actuele praktijken en kwesties. Door de lezingen blijft de kennis van onze KAB-medewerkers up to date en blijven we op de hoogte van de actuele veranderingen binnen het huurrecht. De lezingen bieden een mooie gelegenheid om de huurrechtelijke kwesties vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Sollicitatiecommissie

Heleen & Rick

 

Wij zijn Heleen en Rick en we vormen samen de sollicitatiecommissie van het KAB. Twee keer per jaar gaan wij op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. We doen dit onder andere door het organiseren van een informatieavond waar we potentiële medewerkers meer informatie geven over wat werken bij het KAB precies inhoudt en welke leuke activiteiten we daarnaast hebben. Verder nemen we de sollicitaties in behandeling en houden we de gesprekken.

Kenniscommissie

Nina, Brenda en Anouk

 

Binnen het KAB vormen wij de kenniscommissie. Wij houden ons bezig met de kennis van onze medewerkers. Wij houden de KAB-map bij, hierin staat alle relevante informatie over het huurrecht voor onze medewerkers. Deze map bevat bovendien de stof die de medewerkers moeten beheersen om de toelatingstoets voor het KAB met succes te voltooien. De toelatingstoets behoort ook tot onze taak, wij zorgen ervoor dat de nieuwe medewerkers zowel een mondelinge als een schriftelijke toets afleggen zodat zij de stof over het huurrecht goed beheersen. Om de kennis van onze medewerkers up to date te houden, houden wij iedere maand een keer een quiz-vergadering en toetsen wij hier steeds verschillende onderwerpen. Kortom: een nuttige en leuke commissie binnen het KAB!

Promotiecommissie

Emma, Anouk en Sasha

 

Wij zijn Emma, Anouk en Sasha en wij vormen samen de PR-commissie. Wij zorgen voor naamsbekendheid van het KAB. Dit doen we door het gehele jaar PR-acties te verzorgen. Zo staan we meerdere keren per jaar bij de UB en bij het Harmoniegebouw te flyeren, zijn we aanwezig op de KEI-markt en organiseren we in november en april grote PR-acties. Ook houden we jullie op de hoogte via social media. Je kunt ons vinden op Facebook en Instagram, waar we jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen binnen het huurrecht.