Het KAB | Medewerkers
Gratis huurrechtadvies voor studenten en kamerbewoners, door rechtenstudenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Alles over huurrecht.
huurrecht, huisbaas, huurcontract, advies, advocaat, informatie, huurrechtadvies, non-profit, stichting, rechtenstudent, rechten, groningen
15236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15236,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Medewerkers

Maak kennis met onze mensen:

Bestuur

Djurre, Jesse en Sasha

Wij zijn Djurre, Jesse en Sasha en wij vormen het bestuur van het Kamerbewoners Adviesburo. Wij zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter leidt de vergadering van het bestuur, de vergadering met alle medewerkers, zorgt voor een planning en houdt algemeen toezicht op de commissies. De secretaris notuleert bij de vergaderingen, onderhoudt de contacten met de Rijksuniversiteit Groningen en onze huisadvocaat en valt waar nodig in voor de voorzitter. Onze penningmeester zorgt ervoor dat we kunnen bestaan. Hij stelt een begroting op, houdt de financiën bij en onderhoudt het contact met de gemeente Groningen.

Kwaliteitscommissie

Nina, Roman & Anouk

Wij zijn Nina, Roman en Anouk en wij vormen samen de kwaliteitscommissie. Wij houden ons bezig met de kennis van onze medewerkers. We organiseren in samenwerking met verschillende instanties en kantoren interessante lezingen op het gebied van het huurrecht. Hierbij wordt zoveel mogelijk aangesloten op actuele praktijken en kwesties. Ook houden wij de KAB-map bij. Hierin staat alle relevante informatie over het huurrecht voor onze medewerkers. De map bevat bovendien stof die de medewerkers moeten beheersen om de toelatingstoets voor het KAB met succes te voltooien. Het afnemen van deze toets en het voorafgaand organiseren van een hoorcollege behoren ook tot onze taken. Onze commissie zorgt er voor dat onze medewerkers altijd kwalitatief advies kunnen geven.

PR/Sollicitatiecommissie

Anouk, Lieuwe & Heleen

Wij zijn Anouk, Lieuwe en Heleen en wij vormen de PR/Sollicitatiecommissie. Twee keer per jaar gaan wij op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers en organiseren de sollicitaties. Daarnaast zorgen we voor naamsbekendheid van het KAB. Dit doen we door het gehele jaar PR-acties te verzorgen. Zo staan we meerdere keren per jaar bij de UB en bij het Harmoniegebouw te flyeren, zijn we aanwezig op de KEI-markt en organiseren we in november en april grote PR-acties. Ook houden we jullie op de hoogte via sociale media. Je kunt ons vinden op Facebook en Instagram, waar we jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen binnen het huurrecht.